Gossos i gats sans, feliços … i vegetarians!

Veggie Animals neix el 2014 com una empresa especialitzada en la fabricació i distribució d’alimentació 100% vegetal per a gossos i gats. En un primer moment és un projecte personal de Sonia Espanya, vegana i activista, que decideix fer realitat al nostre país una marca d’alimentació vegana per a mascotes.

La fórmula dels pinsos Veggie Animals neix després de dos anys d’estudis i anàlisis clíniques ratificats per un experimentat equip veterinari. Elaborats a Barcelona, els pinsos de Veggie Animals es distribueixen actualment a la Península, Canàries, Balears, Ceuta i Portugal.

El resultat és un producte vegetal i ètic, dirigit a un segment cada vegada més gran de consumidors altament compromesos amb els fonaments ètics del veganisme (no cal que cap animal pateixi, sigui explotat i mori perquè els animals amb els quals convivim es puguin alimentar).

REPTE

Quan Veggie Animals aterrar a Xoo Studio era un comerç electrònic amateur. Tot i que el projecte era més artesanal que professional (quedava molt per fer en packaging, etiquetatge de producte, logística de transport i lliurament, creació d’un circuit de punts de venda físic, etc.) el volum de vendes en línia ja era bo llavors.

La bona dinàmica de vendes, l’interès pel producte a les xarxes socials i la ferma convicció de la fundadora, anima a fer el pas i professionalitzar el projecte. Així va ser com en Xoo Studio vam començar el primer web d’una marca espanyola d’alimentació per a mascotes Veggie. Guau!

RESULTAT

Veggie Animals és un ecommerce molt cuidat i reflexionat. Conscients que es tracta d’un producte nou, que pot despertar interès, dubtes i probablement recels a parts iguals, la pàgina web ofereix informació molt àmplia i detallada sobre el producte, les seves característiques alimentàries i els seus avantatges.

Es tracta d’una web molt visual, dissenyada sota criteris de publicitat comercial, amb una estètica fresca i que transmet la calidesa i l’amor pels animals.

A tot això, se sumen criteris d’usabilitat perquè la compra sigui senzilla i pràctica, ia nivell d’administració ofereix tots els avantatges de la plataforma Prestashop, personalitzada perquè l’equip de vendes pugui administrar preus de producte, cupons de descompte, logística i transport, estoc, registre de clients, etc. d’una forma segura, i pràctica.

Saps el que contenen les galetes del teu gos?

A més de ser un producte ètic, els pinsos Veggie Animals tenen una qualitat alimentària superior a la resta de pinsos comercials. Són pinsos lliures de toxines, hormones, medicaments, substàncies addictives o saboritzants químics, presents en la majoria de pinsos de marques de gran consum. I això convenç. Perquè un cop saps, és difícil fer marxa enrere: tots volem que les nostres mascotes siguin feliços i estiguin ben alimentades.

Marques plenes de valors

Veggie Animals és molt més que un model de negoci i els seus productes són més que un aliment per a gossos i gats. Porten implícit un gran valor afegit en favor de la defensa dels drets i llibertats dels animals.

És per això que la pàgina web, és molt més que una botiga. Part dels beneficis que es generen són retornats als animals mitjançant projectes, i donacions de pinso a associacions, refugis i protectores d’animals, i aquestes entitats tenen de forma permanent preus de venda reduïts.

Construir marques veritables. Plenes de valors genuïns. Amb conviccions. Nascudes per oferir solucions a persones (consumidors) amb necessitats i valors semblants. I saber comunicar-ho. D’això es tractava aquest projecte.

Capacitats
involucrades

Brand engagement. Story telling. Disseny gràfic. Disseny i programació web. Publicitat en línia. Creació de continguts.