Atenció precoç de petits herois

Magroc és una cooperativa de treball associat creada l’any 2003 per a atendre les necessitats de nens amb trastorns en el seu desenvolupament o risc de patir-ho, i les seves famílies. El centre reuneix professionals de diferents disciplines experts en petita infància, i gestiona el servei públic Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç –CDIAP Magroc, situat a la ciutat de Terrassa.

Es tracta d’una d’aquestes institucions desconegudes per la majoria, però que arriben a oferir un suport de valor incalculable a famílies amb petits que han vingut a aquest món a lluitar amb algun problema.

REPTE

En la seva vocació de servei i atenció a les famílies Magroc havia fet obres de millora de les seves instal·lacions. Les obres els van portar a decorar, decorar els va portar a fer una sessió fotogràfica i amb les fotografies van entrar les ganes mostrar-les en una nova pàgina web.

Així és com Magroc va arribar a Xoo Studio. Amb ganes de modernitzar la seva imatge i d’explicar-se davant d’una societat poc coneixedora dels seus serveis: informar la importància de l’atenció precoç, de la seva labor d’assessorament i ajuda diagnòstica a guarderies i escoles, de la importància del vincle amb la família… moltes coses.

Perquè un nen és un tresor, sens dubte est ha estat un d’aquests projectes que toquen el cor.

RESULTAT

El primer contacte que les famílies tenen amb Magroc és en moments que es viuen amb nervis i desconcert. Per això Xoo Studio ha realitzat per a Magroc una pàgina web amable, lluminosa i tranquil·la. Amb informació clara perquè pugui ser assimilada de forma senzilla.

Explicar-ho tot en un dibuix

Magroc ha aprofitat la web per compartir recursos amb professionals del món de la docència i famílies.

Pensant en els pares, i per ajudar a la detecció precoç, s’ha creat un tauler amb diferents conductes infantils que poden ser indici d’un problema.

Cada conducta s’ha il·lustrat amb un dibuix. En aquest cas, la il·lustració ha estat un recurs gràfic perfecte, ja que la utilització de la fotografia al tractar-se de nens quedava descartada.

Facilitar el primer contacte

Ajudar. Estar molt a prop de les famílies que puguin necessitar-ho. Aquesta és la vocació de Magroc, Hi ha una insistència en la web en facilitar un telèfon per a l’atenció immediata o l’adreça per a una primera vista.

Totes les pàgines web haurien de ser un reflex de les empreses o institucions que representen. En aquest cas, la web de Magroc comunica la dolçor, la professionalitat, l’especialització i el compromís d’aquesta institució pública i gratuïta, que tant fa per molts nens i les seves famílies.

Capacitats
involucrades

Il·lustració · Disseny i programació web · Estratègies digitals · Creació de continguts.