Xoo Studio és molt bo en tot

perquè cadascú de nosaltres
és molt bo en alguna cosa.

Som un estudi de comunicació i de disseny.
Estructura petita. Moviment ràpid. Tracte proper. Pensament afilat.
Treballem ajudant a marques i companyies de tots els sectors a aconseguir els seus objectius.
De posicionament. D’imatge. De vendes.

Ens agrada sortir dels camins senyalitzats. Trencar clixés. Innovar. Sorprendre. Desenvolupem per als nostres clients estratègies de comunicació i imatge úniques, potents i diferenciadores. Si vols sortir de “el mateix de sempre” et pot anar bé amb nosaltres.

Som amables. Seriosos. Atents. Generosos. Professionals, és clar. I ens encanta quan un client acaba un correu o una frase dient “I tu, què faries?”. Quan això passa, llavors, ja som un. Així és com ens agrada treballar a nosaltres.
Exigeix-nos. És just. I confia en nosaltres. Junts farem un equip únic capaç d’aconseguir-ho tot.

Així és Xoo Studio.

Les nostres capacitats

ico-branding

Branding

Marca
Identitat
Brand engagement
Story telling (discurs i posicionament)
ico-marketing

Marketing
Comunicació

Publicitat
Disseny gràfic
Disseny editorial
Disseny d’estands
ico-online

Online

Disseny i programació web
Estratègies digitals
Publicitat online
Creació de continguts
ico-multimedia

Multimèdia

Creació de contingut audiovisual
Fotografia
Animació 2D i 3D
Vídeo

Com treballem

sobre nosaltres xoostudio disseny publicitat i web (4)
01_Estratègia

Hi ha marques que anhelen el canvi, però desconeixen cap a on dirigir-ho. Hi ha companyies que volen destacar, però no han identificat què les fa úniques. Hi ha productes que volen ser venuts, però no connecten amb qui desitjaria comprar-los. Hi ha marques amb inseguretats. Corporacions amb dubtes. Productes desdibuixats.

A Xoo Studio la definició estratègica és el punt de partida de qualsevol projecte. En aquesta fase recollim els objectius. Integrem les fortaleses. Identifiquem les febleses i les pedres en el camí. Calibrem el context. Redefinim objectius. Jerarquitzem. Marquem compromisos al calendari.
En aquesta fase ens valem del cap (i de l’experiència).

sobre nosaltres xoostudio disseny publicitat i web (5)
02_Creativitat

Deixar que el treball flueixi d’allò que és racional al que és creatiu. Donar paraula i gest a l’estratègia.
A Xoo Studio busquem la inspiració en tot. El carrer inspira. Les xarxes inspiren. Les sèries inspiren. La competència inspira. La nostra veïna inspira.

I d’aquesta inspiració neix la idea que persegueix un objectiu. I es defineix un estil. La paraula justa. El color. La forma. Tot encaixa i s’ajusta fins al mil·límetre.
En aquesta fase ens valem de la imaginació.

sobre nosaltres xoostudio disseny publicitat i web (6)
03_Implementació

Retornar de la creativitat a la practicitat, per engegar. Tornar a tocar terra. Canviar les muses pels excels d’inversions. Negociar les compres. Controlar les despeses.

A Xoo Studio duem a terme projectes que puguin materialitzar-se amb sentit comú. Que siguin coherents amb el pressupost disponible. Que arribin a temps. Que tinguin un bon retorn. Que intervinguin en ells els professionals més adequats. Aquest fotògraf. Aquell il·lustrador. Aquesta impremta.
En aquesta fase intervé el sentit comú i la nostra agenda de contactes.

sobre nosaltres xoostudio disseny publicitat i web (1)
04_Retorn

Finalment és necessària la valoració final. Recollir els comentaris. Anotar els resultats. Escoltar les valoracions. Compartir les anècdotes.

En aquesta fase és quan acumulem l’experiència. I això ens ajuda a fer-ho cada dia una mica millor.

Qui és qui?

EDU xoostudio

Eduard
Martín

Format en desenvolupament d’aplicacions informàtiques. Programador web i gran animador multimèdia. On. En xarxa. Permanentment connectat. Anunciador en temps real de tot tipus de rumors confirmats o per confirmar. Amic dels algorismes i robots de Google. Serial lover. Competitiu, agitador, esportista. The boss del futbol sala. Jazzman. Pastisser amateur ocasional. Una frase: “Us heu assabentat que…”.

MIA xoostudio

Mia
Sors

Nascuda professionalment després d’una bona fornada a Elisava. Actualment directora d’art. Amb un do innat pel sentit comú gràfic, plàstic i estètic. Amb visió, ràpida i efectiva. Un tro del disseny. La millor prescriptora d’hotels amb encant. Toca el cel de felicitat amb un parell de esquís sota els peus. Una frase: “Què necessites: tu demana”.

MONTSE

Montse
Machuca

Procedent de les belles arts i adoptada pel món de la publicitat i el disseny gràfic. Directora d’art. Propietària d’una gran visió creativa i artística, arrodonides per un esperit crític atípic. Hàbil amb el retoc. Perfeccionista. Usuària habitual dels vehicles de dues rodes. Muntanyenca. Aficionada a la captura i degustació d’eriçons a peu de roca. Una frase: “No hi ha res fàcil”.

SILVIA xoostudio

Silvia
Pérez

Formada en periodisme i comunicació publicitària. Especialitzada en comunicació d’empresa. Assessora en comunicació i gestió de comptes. Orientada cap a la visió i pensament estratègic. Beneficiària del do de la paraula escrita. Intuïtiva. Ràpida. Versàtil. Amb tendència a gaudir de tot el que es mengi amb dos “palillos”. Una frase: “Aquest matí he pensat que…”.