Va d’advocats i assessors fiscals. Cosa seria.

Creat l’any 1959, RM Assessors és un despatx de referència a Girona, integrat per professionals de diferents àrees: advocats, gestors administratius, administradors de finques, mediadors d’assegurances i agents de la propietat immobiliària.

Un equip de més de 30 persones capacitat per oferir a l’empresa un servei integral, assessorament en qüestions fiscals, laborals, mercantils, civils etc. i defensa de l’empresa en cas necessari. Tota una institució a Girona.

REPTE

RM Assessors és un dels despatxos més grans i amb més notorietat de Girona ciutat. No obstant, la pàgina web havia quedat obsoleta i era necessari una actualització de la imatge i la presentació del despatx.

L’objectiu era posar-se al dia, comunicant aquests conceptes: la dimensió, les àrees de servei especialitzades en l’empresa i la trajectòria.

RESULTAT

Perquè una nova pàgina web resulti atractiva i moderna és fonamental disposar de bon material fotogràfic. En aquest cas, va ser necessària una complerta sessió fotogràfica del despatx.

Amb aquest material s’ha aconseguit una pàgina web d’imatge actual, que respon als darrers cànons en disseny web (full width) amb gran protagonisme de la fotografia, amb detalls com la integració de bànners testimonials responsive, i que aconsegueix comunicar conceptes com professionalitat i solidesa, amb la serietat que requereix l’activitat d’un despatx d’advocats.

Who is who: fer visible l’equip professional

Un dels trets diferencials d’RM és precisament el seu gran equip d’especialistes. Per tal de donar visibilitat a aquest equip, i transmetre la seva preparació i especialització, la web incorpora un directori de professionals en el que poden consultar-se les persones que integren cada àrea del despatx, el seu perfil professional i es facilita les seves dades de contacte.

Fer visual la informació

S’ha creat una família iconogràfica que representa les diferents àrees de servei del despatx. Aquest recurs de disseny gràfic pla, combinat amb la fotografia, enriqueix visualment la pàgina web, i alhora comunica de forma visual, sense haver de fer llegir a l’usuari.

Integració del blog de notícies

Un dels grans èxits d’aquest projecte va ser la integració del blog de notícies d’RM en la nova imatge. RM disposava d’un blog amb estètica que, com la web, havia quedat obsolet. Malgrat tot era una important eina de comunicació entre el despatx i els seus clients.

Amb la creació de la nova web era important que el blog també integrés aquesta nova imatge, però sense que això suposés perdre tot el contingut que s’havia generat durant anys, i que proporcionava un bon posicionament del despatx a Internet. Així doncs, el projecte web va contemplar l’adaptació del blog a un nou disseny, sense perdre continguts. Missió complerta.

CAPACITATS
INVOLUCRADES

Identitat · Marca · Disseny i programació web · Estratègies digitals · Creació de continguts.