El restaurant que li treurà el tron a la teva àvia

Amb orígens al segle XIX, Cal Rubell és un clàssic de la cuina típica catalana. És d’aquests restaurants que no queden prop de res, i que malgrat això sempre omplen fins a la bandera.

Un restaurant de boca-orella. Un clàssic. El secret a veus dels canalons d’escàndol. Amb plats de guisat que es couen en la cuina de carbó, a poc a poc, la qual cosa els confereix una tendresa i una textura característiques. I és per això, per la bona cuina, que aquest és un restaurant d’èxit.

REPTE

El Rubell és d’aquests negocis en els quals la feina es fa tan bé, que la publicitat la fan els propis clients. Tot i així, encara que res sigui forçosament necessari, els germans Catot-Jamilà (Pilar, Teresa i Josep) per a qui el restaurant ha estat el centre de la vida familiar des de generacions, sempre han volgut fer les coses bé.

El repte de la comunicació del Rubell ha estat sempre l’honestedat. Saber transmetre aquesta veritat del restaurant. Aquesta importància de la cuina sense pretensions ni efectes especials: la de les receptes humils, la bona matèria primera i les coccions sense presses.

RESULTAT

Xoo Studio ha desenvolupat per al restaurant Rubell diferents peces. Una d’elles és la carta del restaurant, realitzada artesanalment amb base de fusta natural, material que ens serveix per comunicar conceptes com calidesa i tradició. Aquesta base de fusta s’ha personalitzat amb la marca del restaurant mitjançant la tècnica làser.

No miris aquesta pàgina web si encara no has dinat

La cuina del Rubell és irresistible i aquest era el repte que teníem amb la pàgina web. Que fos com entrar a la cuina del restaurant.

La clau ha estat una completa sessió fotogràfica que recorre els plats més emblemàtics i també ens mostra el restaurant, sense enganys. No s’amaga que és un restaurant dels de tota la vida. Sense grans luxes en la posada en escena. No es falseja l’oferta. Tot és tal qual. Si et demanes rap amb escamarlans serà com el de la fotografia.

Però això sí: s’ha invertit recursos en una sessió fotogràfica de la qual obtenir bones imatges. Aconseguim plats que entren pels ulls, i que es potencien amb un disseny web full width, amb gran protagonisme de la fotografia. A més, la web reuneix tot aquest material en l’apartat Galeria, un dels més eficaços en les pàgines web de restauració. Perquè és així: per escollir restaurant, abans que llegir, preferim veure.

Capacitats
involucrades

Marca · Identitat · Disseny i programació web · Estratègies digitals · Creació de continguts