Vius envoltat de calç,
i no ho sabies

Fundada l’any 1952, Ciaries és una companyia dedicada a la fabricació i desenvolupament de productes càlcics i derivats d’alta qualitat, per a una increïble quantitat de mercats (alimentació, farmàcia, construcció i obra civil, metal·lúrgia, petroli, etc.).

Amb quatre seus a Espanya (Barcelona, Madrid, Zaragoza, Granada), actualment la companyia produeix diàriament gairebé 1.000 tones de producte, que es divideixen entre la quota de mercat espanyol (15%) i la quota de mercat estranger, on Ciaries exporta el seu producte a fins a 20 països diferents.

REPTE

Hi ha companyies en les quals arriba un moment que la distància entre la realitat de l’empresa i la imatge que aquesta comunica a través de la seva pàgina web, és tan gran, que forçosament ha arribat el moment de sincronitzar totes dues realitats. Aquest va ser el cas de Ciaries.

Aquesta és una companyia de perfil altament industrial, un clar exemple d’empresa B2B (Business to Business), líder en el mercat nacional de la calç i tot un referent a l’estranger. Però la seva pàgina web era molt antiga, i no transmetia ni la dimensió, ni les capacitats, ni la personalitat de la companyia (curiosament altament innovadora i estretament lligada a la recerca i el desenvolupament).

Així que s’encarrega a Xoo Studio el desenvolupament d’una nova pàgina web, que transmeti una imatge moderna, activa, forta i competitiva. Sense anar més lluny, una imatge real de Ciaries.

RESULTAT

La nova pàgina web de Ciaries es caracteritza per la senzillesa amb la que es presenta tota la informació.

La pàgina mostra la realitat de la companyia, i la dimensiona en la mesura del que aquesta es mereix, aportant dades sobre plantes productives, volum de producció, esforços en recerca, inversió en noves tecnologies i processos productius respectuosos amb el medi ambient, etc.

Sí, al flat design

El sector industrial ha patit durant molt de temps el perjudici de pensar que el disseny, la creativitat i la imatge no eren per a ells. Una ximpleria de pensament.

A la pàgina web de Ciaries s’incorpora per exemple flat design, concretament un sistema d’icones, per representar els diferents tipus de calç i els processos de producció de la companyia.

Vam optar per flat design perquè ens permetia explicar els processos productius de Ciaries d’una forma molt precisa, i ho feia d’una manera molt més atractiva que mitjançant el recurs clàssic de la fotografia (una fàbrica de calç, per molt neta que estigui, és un lloc polsós i poc atractiu a la vista). Així que, perquè no utilitzar flat design, si amb això es comunica d’una forma més clara i atractiva?

Cal vendre

La pàgina web de Ciaries a més de donar protagonisme al vessant corporatiu de la companyia, també presenta extensament el producte i tots els derivats comercials que produeix.

No es desaprofita l’oportunitat d’oferir al client potencial tota la informació en capacitat productiva de l’empresa, detallant fins i tot els formats de lliurament disponibles, les opcions marítimes i terrestres de lliurament del producte, i tots els mercats per als quals es treballa.

El resultat és una pàgina web pensada per donar seguretat i fidelitzar el client actual, però sobretot per explicar-se d’una forma notòria i professional davant del client potencial, i generar una immillorable primera impressió, que potser, en el futur, acaba en una relació comercial.

CAPACITATS
INVOLUCRADES

Brand engagement · Story telling · Disseny i programació web · Estratègies digitals · Creació de continguts.