La neteja és cosa seria

En 1963 es crea a Terrassa la petita empresa familiar Hermanos Cant, dedicada a la neteja. Molt s’ha escombrat i polit des de llavors.

Actualment la companyia, sota la insígnia Grupo Cant, té a Espanya més de 500 clientes, empra unes 700 persones i factura anualment 12,5 milions d’euros.

Avui Grupo Cant és una empresa de facility services. I entre els seus principals clients trobem alguns dels principals centres hospitalaris de Catalunya, importants farmacèutiques i cadenes productives de marques d’alimentació ben conegudes per tothom.

REPTE

Fa ja molt temps que Grupo Cant ha sobrepassat el concepte “petita empresa familiar”. A mesura que ha anat creixent la companyia, ha anat professionalitzant els seus processos, però en comunicació i disseny fins el 2020 aquesta era encara una tasca pendent. Aquell any entra en escena Xoo Studio, que es converteix en el partner de comunicació del Grupo.

RESULTAT

Xoo Studio acompanya a Grupo Cant cobrint totes les necessitats de comunicació del Grup, consensuant estratègia i prioritats amb la direcció comercial de la companyia.

L’estudi dissenya i realitza tot el material necessari per l’activitat comercial de Cant (catàlegs, fixes de servei, retolació de parc de vehicles, anuncis, newsletters, etc.).

Xoo Studio també crea i dissenya per Grupo Cant el marketing content de les seves xarxes socials (Instagram, Facebook, LinkedIn) i s’ocupa de gestionar totes les seves publicacions.

No és “què”, és “com”

Gran part del material de nova creació, es realitza per xarxes socials. En el cas de Grupo Cant, aquestes són Instagram, Facebook i LinkedIn.

Més enllà de la seva activitat i serveis com a companyia de facility services, Grupo Cant comunica en aquestes xarxes els seus valors (Profesionalitat, Honestitat i Sostenibilitat) i una clara orientació a la satisfacció personalitzada de les necessitats de cada client.

Per transmetre tots aquests conceptes, Xoo Studio crea material gràfic a mesura, que va sent publicat en les xarxes d’acord un calendari i una periodicitat prepactats.

Totes les publicacions respiren la línia gràfica de l’empresa: veiem el domini del color blau corporatiu, ús incondicional de la tipografia corporativa (Tipografia), paleta de colors càlida i en imatges una combinació del vector, la il·lustració i la fotografia per generar un feed amb tocs de contrast. I en quant els formats, es treballa tant amb la imatge estàtica com amb posts animats. Així aconseguim un feed equilibrat però amb ritme.

Capacidatats
involucrades

Identitat. Marca. Brand Engagement. Publicitat. Disseny. Disseny i programació web. Estratègies digitals. Publicitat online. Creació de continguts.