Pels que esmorzen amb diamants

Amb joieries a Barcelona i Madrid, Crisso es dedica a la compravenda de joies, rellotges i diamants de gamma alta.

Crisso il·lumina els clarobscurs d’aquest sector amb serietat, rigor, professionalitat i una alta especialització en la taxació de diamants i alta rellotgeria.

Una cosa que només poden fer els gemmòlegs i taxadors específicament formats.

Un sector exclusiu, per persones amb alta capacitat econòmica, que quan van comprar sabien que no perdrien els diners si algun dia venien.

REPTE

No és la solució per totes, però que bé els funciona a moltes. Instagram. Quin bon comercial! Dinamitador de tràfic i generador de vendes. Crisso ens trasllada el repte de fer xivarri en aquesta xarxa, amb la creació de 3 peces animades per stories i publicacions de pagament.

L’objectiu és captar propietaris de peces icòniques de rellotges de gamma alta, joies y diamants de tota mena, que no utilitzen aquestes peces i puguin estar interessats a vendre-les.

RESULTAT

Xoo Studio escull per aquest projecte l’animació, partint de la màxima que en una xarxa on tot és visual, el moviment sempre crida més l’atenció que la imatge estàtica.

Aquesta acció a Instagram es fa coincidir amb campanya a ràdio en RAC1, per la que Xoo Studio també realitza la creativitat i gravació de la falca.

Diferenciar-se és escollir un estil

Allunyant-se dels cànons clàssics de l’alta joieria (macro del crono del rellotge, mà lànguida rullada, esmorzar en els Hamptons, centelleig d’un diamant…) Xoo Studio realitza tres peces animades on predomina la il·lustració i el flat design, combinada puntualment amb fotografia.

El flat design es converteix en aquestes peces en una declaració d’estil, i en una clara aposta de la marca per sortir-se per la tangent, i diferenciar-se del que fan la majoria.

El mitjà és el missatge

Ja ho avançava Marshall McLuhan als 70: “El mitjà és el missatge”. Aquesta màxima cèlebre a la societat de la informació, defensa que la forma d’un mitjà impregna el missatge que transporta, creant una relació simbiòtica en la qual el mitjà influeix en com es percep el missatge.

Instagram (el mitjà) aporta modernitat, frescor i desimboltura a Crisso. I Crisso aprofita aquests atributs per fer uns anuncis amb música, ritme i disseny, allunyats del clixé clàssic “joieria suïssa”.

I així és com a Xoo Studio fem pels nostres clients coses diferents i diferenciadores.

Capacitats
involucrades

Identitat. Marca. Discurs de marca i posicionament. Packaging. Editorial. Maquetació. Brand Management. Fidelització. Vídeo.