En el pit lane de l’automoció

La indústria de l’automoció té un gran pit lane d’indústries auxiliars que desenvolupen i fabriquen components específics per l’automòbil. Molts d’aquests fabricants estan ubicats a Catalunya, i treballen no només per la fabricació nacional, sinó per tot el món. Un d’ells és Industrial Vilassarenca.

Creada l’any 1966, Industrial Vilassarenca es dedica a la fabricació de components d’alumini injectat pel sector automòbil amb un alt component tècnic. La seva particularitat és que estan capacitats tecnològicament per fabricar saltant-se la fase de mecanitzat.

Amb presència internacional, exportant la seva producció a països com Nord Amèrica o Alemanya, Vilassarenca ha aconseguit incrementar un 170% les vendes en els últims 5 anys.

REPTE

A vegades succeeix que és el mateix mercat el que et porta a l’especialització. L’experiència prèvia aconseguida amb altres empreses del sector metal·lúrgic (TEMSA, Zatorcal, Desarrollo Técnico del Molde – DTM) han convertit a Xoo Studio en especialistes en la comunicació en aquest sector.

I així, per referències, va arribar la Industrial Vilassarenca. Coincidint amb un ambiciós projecte d’inversions (nova seu) la companyia necessitava invertir també esforços en comunicació.

RESULTAT

Xoo Studio ha desenvolupat per la Industrial Vilassarenca un rellançament integral de la marca.

El primer dels projectes va ser el reestyling de la marca, imprescindible per abordar el pla estratègic de la companyia.

Branding tour

Xoo Studio ha aplicat la nova marca per tots els suports de comunicació necessaris per a la companyia: elements de papereria corporativa, documentació interna, catàleg corporatiu i material per us comercial.

Més enllà de la nostra marca, es crea un univers gràfic (el que en disseny anomenem línia gràfica) que identifica tota la comunicació d’Industrial Vilassarenca.

En la carrera internacional

Industrial Vilassarenca competeix amb el mercat internacional. És per això que la pàgina web compleix amb una funció comercial important.

La pàgina web dissenyada per Xoo Studio per aquesta companyia junta disseny amb funcionalitat, i explica de manera clara la seva especialització dins del sector de serveis per l’automoció, la seva capacitació tecnològica i els components que fabrica.

Per aquest projecte s’ha realitzat una sessió fotogràfica, que s’anirà actualitzant en el futur segons les inversions en tecnologia i processos que es vagin realitzant.

CAPACITATS
INVOLUCRADES

Identitat. Marca. Discurs de marca i posicionament. Packaging. Editorial. Maquetació. Brand Management. Fidelització. Vídeo.